Terugkijken: persconferentie 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronapas

Terugkijken: persconferentie 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronapas

Op dinsdag 14 september is het weer tijd voor een persconferentie door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het lijkt erop dat we meer vrijheid krijgen, maar wel gaan werken met de zogeheten 'coronapas'.

Terugkijken: <em>persconferentie 14 september</em> door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronapas Op dinsdag 14 september is het weer tijd voor een persconferentie door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het lijkt erop dat we meer vrijheid krijgen, maar wel gaan werken met de zogeheten 'coronapas'. CoronapasEr zijn versoepelingen aangekondigd, maar deze komen wel met een aantal kanttekeningen. Zo laten we de anderhalvemetersamenleving varen, maar kunnen we alleen gebruik maken van deze vrijheid mits je negatief getest bent, corona hebt doorgemaakt of gevaccineerd bent. Evenementen zijn weer mogelijk met 75% van de oorspronkelijke capaciteit. Bekijk de persconferentie door Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie Rutte en De Jonge over coronaregels (14 september) Bekijk deze video » Tisjeboyjay wil eerlijkheid van Hugo de Jonge: "Voor wie neem je een vaccin?" (video) Bekijk deze video » Lichaamstaalexpert Denise Dechamps over etiquette: "Handen schudden komt terug" (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronapas

Coronapas
Er zijn versoepelingen aangekondigd, maar deze komen wel met een aantal kanttekeningen. Zo laten we de anderhalvemetersamenleving varen, maar kunnen we alleen gebruik maken van deze vrijheid mits je negatief getest bent, corona hebt doorgemaakt of gevaccineerd bent. Evenementen zijn weer mogelijk met 75% van de oorspronkelijke capaciteit.

Bekijk de persconferentie door Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronapas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier