Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij

Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij

Al na twee afleveringen heeft Boerderij van Dorst zich bewezen als een kijkcijferhit op NPO 3. Woensdagavond waren Maarten van Rossem en Emma Wortelboer te gast op de boerderij van Raven van Dorst, maar Van Rossem kwam vooral om te praten.

Lees verder onder de video.

<em>Boerderij van Dorst</em> gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij Al na twee afleveringen heeft Boerderij van Dorst zich bewezen als een kijkcijferhit op NPO 3. Woensdagavond waren Maarten van Rossem en Emma Wortelboer te gast op de boerderij van Raven van Dorst, maar Van Rossem kwam vooral om te praten. Lees verder onder de video. StoeltjeIn de aflevering was te zien hoe Van Rossem lekker rustig op een stoeltje ging zitten terwijl Van Dorst en Wortelboer samen een kas bouwden. Ook na het eten was hij "niet van plan" om te helpen met afruimen. Een échte bijdrage aan het leven op de boerderij heeft de historicus dus niet geleverd. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boerderij Van Dorst: hebben Martien Meiland en Eva Jinek groene vingers? Bekijk deze video » Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video »

Stoeltje
In de aflevering was te zien hoe Van Rossem lekker rustig op een stoeltje ging zitten terwijl Van Dorst en Wortelboer samen een kas bouwden. Ook na het eten was hij "niet van plan" om te helpen met afruimen. Een échte bijdrage aan het leven op de boerderij heeft de historicus dus niet geleverd.

Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV