Jinek: Matthijs van Nieuwkerk prijst Rob Kemps de hemel in om kennis van Franse lied

Jinek: Matthijs van Nieuwkerk prijst Rob Kemps de hemel in om kennis van Franse lied

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps leerden elkaar achter de schermen bij Op1 kennen. Een aardige opmerking van Kemps over een boekje over Charles Aznavour dat Van Nieuwkerk had geschreven leidde tot het nieuwe programma CHANSONS! Van Nieuwkerk prees Kemps bij Jinek de hemel in om zijn kennis.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Matthijs van Nieuwkerk prijst <em>Rob Kemps</em> de hemel in om kennis van Franse lied Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps leerden elkaar achter de schermen bij Op1 kennen. Een aardige opmerking van Kemps over een boekje over Charles Aznavour dat Van Nieuwkerk had geschreven leidde tot het nieuwe programma CHANSONS! Van Nieuwkerk prees Kemps bij Jinek de hemel in om zijn kennis. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. VeldheerVan Nieuwkerk deelt complimenten uit zoals alleen hij dat kan. Volgens hem is hij slechts een sergeant derde klas, maar is Kemps een veldheer als het gaat om expertise op het gebied van het Franstalige levenslied. De presentator van DWDD beschouwt zichzelf slechts als een 'schoenenlapper' in vergelijking met Kemps, die het allemaal glimlachend aanhoort. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Het nieuwe programma CHANSONS! is vanaf vrijdag 17 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Matthijs van Nieuwkerk prijst Rob Kemps de hemel in om kennis van Franse lied

Veldheer
Van Nieuwkerk deelt complimenten uit zoals alleen hij dat kan. Volgens hem is hij slechts een sergeant derde klas, maar is Kemps een veldheer als het gaat om expertise op het gebied van het Franstalige levenslied. De presentator van DWDD beschouwt zichzelf slechts als een 'schoenenlapper' in vergelijking met Kemps, die het allemaal glimlachend aanhoort.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Het nieuwe programma CHANSONS! is vanaf vrijdag 17 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Matthijs van Nieuwkerk prijst Rob Kemps de hemel in om kennis van Franse lied of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV