Jinek: Wouter de Winther over Afghanistan-schuldherkenning Sigrid Kaag: "Dat was wel nodig"

Jinek: Wouter de Winther over Afghanistan-schuldherkenning Sigrid Kaag: "Dat was wel nodig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

In het debat in de Tweede Kamer over de mislukte evacuatie uit Afghanistan van Nederlanders en Afghanen heeft demissionair minister Sigrid Kaag toegegeven dat er fouten zijn gemaakt. Politiek verslaggever Wouter de Winther krijgt via Jinek aan tafel te horen dat Kaag schuld bekend: "Dat was wel nodig", roept hij meteen. Bekijk het Jinek-fragment met Wouter hieronder terug.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: <em>Wouter de Winther</em> over <em>Afghanistan</em>-schuldherkenning <em>Sigrid Kaag</em>: &quot;Dat was wel nodig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. In het debat in de Tweede Kamer over de mislukte evacuatie uit Afghanistan van Nederlanders en Afghanen heeft demissionair minister Sigrid Kaag toegegeven dat er fouten zijn gemaakt. Politiek verslaggever Wouter de Winther krijgt via Jinek aan tafel te horen dat Kaag schuld bekend: "Dat was wel nodig", roept hij meteen. Bekijk het Jinek-fragment met Wouter hieronder terug. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Matthijs van Nieuwkerk prijst Rob Kemps de hemel in om kennis van Franse lied Bekijk deze video » Jinek: Olaf Koens schrijft boek Aydin voor z'n kinderen: "Om te laten zien wat ik doe" Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Wouter de Winther over Afghanistan-schuldherkenning Sigrid Kaag: "Dat was wel nodig"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Wouter de Winther over Afghanistan-schuldherkenning Sigrid Kaag: "Dat was wel nodig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV