Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé

Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé

Beschuit met roze muisjes voor de familie Meiland. Maxime Meiland is dinsdag 14 september bevallen van haar tweede dochtertje Vivé. Het kindje is de eerste voor Maxime en haar vriend Leroy. Maxime, Leroy en Maxime's oudste dochter Claire zijn in de wolken. Bekijk de mooie kiekjes met baby Vivé hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden: <em>Maxime Meiland</em> is bevallen van <em>tweede</em> dochter <em>Vivé</em> Beschuit met roze muisjes voor de familie Meiland. Maxime Meiland is dinsdag 14 september bevallen van haar tweede dochtertje Vivé. Het kindje is de eerste voor Maxime en haar vriend Leroy. Maxime, Leroy en Maxime's oudste dochter Claire zijn in de wolken. Bekijk de mooie kiekjes met baby Vivé hieronder. Lees verder onder de video. "Nu al niet meer zonder"Het gezin is dolgelukkig, schrijft Maxime op Instagram: "Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan." Bekijk hierboven de beelden met de kleine Vivé. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland over tweede zwangerschap: "Veel zwaarder dan de eerste" (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland klaar met kritiek: "Jongens jullie hebben geen idee" (video) Bekijk deze video »
Show :
Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé

"Nu al niet meer zonder"
Het gezin is dolgelukkig, schrijft Maxime op Instagram: "Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan." Bekijk hierboven de beelden met de kleine Vivé.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV