Najib Amhali begint met vriend Reda Saleh een afkickkliniek in Abcoude: "Miste iets"

Najib Amhali begint met vriend Reda Saleh een afkickkliniek in Abcoude: "Miste iets"

Cabaretier Najib Amhali, die zelf leed aan een coke-, drank- én gokverslaving, is in coronatijd samen met een lotgenoot een afkickkliniek begonnen. "Amhali gaat in het Noord-Hollandse Abcoude aan de slag met drank- en drugsverslavingen, met als doel mensen helemaal van hun verslaving af te helpen", aldus Shownieuws.

Persoonlijke benadering
"Overal heb ik wel wat bruikbaars meegepikt, maar in alle gevallen miste ik ook iets. Een persoonlijke benadering", aldus Najib. ''Ik leerde bij een dagbesteding Reda Saleh kennen en hij had hetzelfde gevoel. Samen zijn we in maart onze eigen kliniek begonnen, stilletjes. Nu is het volgens ons tijd om ermee naar buiten te komen." Bekijk hieronder een video waarin te zien is dat Najib werkt aan een fitleven.

<em>Najib Amhali</em> begint met vriend <em>Reda Saleh</em> een afkickkliniek in Abcoude: &quot;Miste iets&quot; Cabaretier Najib Amhali, die zelf leed aan een coke-, drank- én gokverslaving, is in coronatijd samen met een lotgenoot een afkickkliniek begonnen. "Amhali gaat in het Noord-Hollandse Abcoude aan de slag met drank- en drugsverslavingen, met als doel mensen helemaal van hun verslaving af te helpen", aldus Shownieuws. Persoonlijke benadering"Overal heb ik wel wat bruikbaars meegepikt, maar in alle gevallen miste ik ook iets. Een persoonlijke benadering", aldus Najib. ''Ik leerde bij een dagbesteding Reda Saleh kennen en hij had hetzelfde gevoel. Samen zijn we in maart onze eigen kliniek begonnen, stilletjes. Nu is het volgens ons tijd om ermee naar buiten te komen." Bekijk hieronder een video waarin te zien is dat Najib werkt aan een fitleven. Bekijk ook Najib Amhali verovert VIP-plek op Circuit Zandvoort: "Alsof ik in mijn eigen tuin zit" Bekijk deze video » Wendy van Dijk over nieuw seizoen Wie van de 3: "Ik speel in stilte mee" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali begint met vriend Reda Saleh een afkickkliniek in Abcoude: "Miste iets" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV