Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over invoering coronapas en coronamaatregelen

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over invoering coronapas en coronamaatregelen

De Tweede Kamer debatteert op donderdag 16 september weer over de maatregelen tegen het coronavirus. Het kabinet heeft laten weten de anderhalve meter-regel te schrappen, maar komt wel met de invoering van een 'coronapas'. Wat vindt de Kamer hiervan?

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>debat Tweede Kamer</em> over invoering coronapas en coronamaatregelen De Tweede Kamer debatteert op donderdag 16 september weer over de maatregelen tegen het coronavirus. Het kabinet heeft laten weten de anderhalve meter-regel te schrappen, maar komt wel met de invoering van een 'coronapas'. Wat vindt de Kamer hiervan? Lees verder onder de video. TegenstandersCoalitiepartijen CDA, D66 en VVD zijn weliswaar vóór de invoering van de coronapas, maar er zijn ook veel tegenstanders en vraagtekens. Van een partij als Forum voor Democratie is wel bekend dat ze fel tegenstander zijn van deze nieuwe maatregel, maar ook veel andere partijen krabben zich achter de oren. Wordt de invoering van de coronapas nog teruggedraaid? Kijk hierboven op donderdag 16 september vanaf 11.30 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de coronamaatregelen. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronapas Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over invoering coronapas en coronamaatregelen

Tegenstanders
Coalitiepartijen CDA, D66 en VVD zijn weliswaar vóór de invoering van de coronapas, maar er zijn ook veel tegenstanders en vraagtekens. Van een partij als Forum voor Democratie is wel bekend dat ze fel tegenstander zijn van deze nieuwe maatregel, maar ook veel andere partijen krabben zich achter de oren. Wordt de invoering van de coronapas nog teruggedraaid?

Kijk hierboven op donderdag 16 september vanaf 11.30 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de coronamaatregelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over invoering coronapas en coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV