Zien: Freek Vonk legt ratelslang op tafel bij Op1 en dat leidt tot angstige taferelen

Zien: Freek Vonk legt ratelslang op tafel bij Op1 en dat leidt tot angstige taferelen

Bioloog Freek Vonk neemt vaak achteloos de gevaarlijkste dieren mee naar televisiestudio's en ook bij Op1 was het donderdag weer raak. Vonk legde een levensgevaarlijke ratelslang op tafel en dat leidde bij sommige aanwezigen tot angstige taferelen...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Freek Vonk</em> legt ratelslang op tafel bij <em>Op1</em> en dat leidt tot angstige taferelen Bioloog Freek Vonk neemt vaak achteloos de gevaarlijkste dieren mee naar televisiestudio's en ook bij Op1 was het donderdag weer raak. Vonk legde een levensgevaarlijke ratelslang op tafel en dat leidde bij sommige aanwezigen tot angstige taferelen... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maarten van RossemPresentatrice Maaike Timmerman geeft direct toe: "Ik hou hier helemaal niet van." Ondertussen lijkt de nabijheid van de levensgevaarlijke gifslang anderen niet te deren; zo staat Maarten van Rossem opvallend rustig dicht bij de talkshowtafel. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Freek Vonk legt ratelslang op tafel bij Op1 en dat leidt tot angstige taferelen

Maarten van Rossem
Presentatrice Maaike Timmerman geeft direct toe: "Ik hou hier helemaal niet van." Ondertussen lijkt de nabijheid van de levensgevaarlijke gifslang anderen niet te deren; zo staat Maarten van Rossem opvallend rustig dicht bij de talkshowtafel.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Freek Vonk legt ratelslang op tafel bij Op1 en dat leidt tot angstige taferelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV