CHANSONS! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk eerste beelden CHANSONS!: Rob en Matthijs op muzikaal avontuur in Parijs Bekijk deze video » Presentator Matthijs van Nieuwkerk en zanger en presentator Rob Kemps duiken in Parijs in de wereld van de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Vier vrijdagen om 21:25 uur op NPO 1. StruinendCHANSONS! is een muzikaal vierluik over de liefde, het leven en de melancholie. Samen gaan Matthijs en Rob struinend door de straten van Parijs op zoek naar de verhalen achter het 'chanson'. VerknochtTijdens hun ontdekkingstocht zien we Parijs door de ogen van Rob en Matthijs. Je kunt je geen betere gidsen wensen, beiden zijn verknocht aan de Franse hoofdstad. TaalIn de eerste aflevering staat het thema 'Parijs' centraal. Rob laat Matthijs de plek zien waar hij ooit vier maanden lang een kamertje huurde om zich de Franse taal en cultuur eigen te maken. Ook wordt de kijker meegenomen naar de plekken die het leven van Édith Piaf hebben getekend. HerinneringenBarbara Pravi vertelt waar een goed chanson volgens haar aan moet voldoen en Matthijs vertelt Rob over zijn eerste herinneringen aan Parijs. René van der Gijp in Veronica Inside: "Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Presentator Matthijs van Nieuwkerk en zanger en presentator Rob Kemps duiken in Parijs in de wereld van de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Vier vrijdagen om 21:25 uur op NPO 1.

Struinend
CHANSONS! is een muzikaal vierluik over de liefde, het leven en de melancholie. Samen gaan Matthijs en Rob struinend door de straten van Parijs op zoek naar de verhalen achter het 'chanson'.

Verknocht
Tijdens hun ontdekkingstocht zien we Parijs door de ogen van Rob en Matthijs. Je kunt je geen betere gidsen wensen, beiden zijn verknocht aan de Franse hoofdstad.

Taal
In de eerste aflevering staat het thema 'Parijs' centraal. Rob laat Matthijs de plek zien waar hij ooit vier maanden lang een kamertje huurde om zich de Franse taal en cultuur eigen te maken. Ook wordt de kijker meegenomen naar de plekken die het leven van Édith Piaf hebben getekend.

Herinneringen
Barbara Pravi vertelt waar een goed chanson volgens haar aan moet voldoen en Matthijs vertelt Rob over zijn eerste herinneringen aan Parijs.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op CHANSONS! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV