Jinek gemist? Diederik Jekel bespreekt historisch moment: burgers in de ruimte

Jinek gemist? Diederik Jekel bespreekt historisch moment: burgers in de ruimte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Diederik Jekel bespreekt historisch moment: burgers in de ruimte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Een historisch moment in de ruimtevaart: voor het eerst gingen burgers gisteren de ruimte in. Diederik Jekel bechouwt 2021 als het jaar waarin de miljardairs het heelal verkenden, maar het feit dat andere, 'gewone' burgers de wereld van de ruimtevaart betraden is nóg spectaculairder. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Diederik Jekel bespreekt historisch moment: burgers in de ruimte

Een historisch moment in de ruimtevaart: voor het eerst gingen burgers gisteren de ruimte in. Diederik Jekel bechouwt 2021 als het jaar waarin de miljardairs het heelal verkenden, maar het feit dat andere, 'gewone' burgers de wereld van de ruimtevaart betraden is nóg spectaculairder.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Diederik Jekel bespreekt historisch moment: burgers in de ruimte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV