Video: man met kruisboog op balkon Almelo, schoten gelost

Video: man met kruisboog op balkon Almelo, schoten gelost

UPDATE: er zijn twee doden en twee gewonden gevallen bij het kruisboog-incident. De politie doet onderzoek.

Opvallende beelden uit Almelo: daar stond vrijdagmorgen een man met een ontbloot bovenlijf en een kruisboog in zijn hand op een balkon. De politie, die ook schoten loste, was massaal aanwezig na een melding van een steekincident. Wat er precies gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: man met <em>kruisboog</em> op balkon Almelo, schoten gelost UPDATE: er zijn twee doden en twee gewonden gevallen bij het kruisboog-incident. De politie doet onderzoek. Opvallende beelden uit Almelo: daar stond vrijdagmorgen een man met een ontbloot bovenlijf en een kruisboog in zijn hand op een balkon. De politie, die ook schoten loste, was massaal aanwezig na een melding van een steekincident. Wat er precies gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Doden in Almelo bij kruisboog-incident, politie massaal aanwezig (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: man met kruisboog op balkon Almelo, schoten gelost of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV