The Voice Senior: Dieneke weet coaches niet te overtuigen met Nobody's Wife van Anouk

The Voice Senior: Dieneke weet coaches niet te overtuigen met Nobody's Wife van Anouk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em>: Dieneke weet coaches niet te overtuigen met <em>Nobody's Wife</em> van Anouk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Vanavond bij The Blind Auditions van The Voice Senior maakte de 62-jarige Dieneke uit Abcoude indruk met haar versie van de powersong Nobody’s Wife van Anouk, maar niet helemaal op de juiste manier. Ze wist de coaches niet voor zich te winnen. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior: Dieneke weet coaches niet te overtuigen met Nobody's Wife van Anouk

Vanavond bij The Blind Auditions van The Voice Senior maakte de 62-jarige Dieneke uit Abcoude indruk met haar versie van de powersong Nobody’s Wife van Anouk, maar niet helemaal op de juiste manier. Ze wist de coaches niet voor zich te winnen.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior: Dieneke weet coaches niet te overtuigen met Nobody's Wife van Anouk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV