Veronica Inside gemist? Lex Kroon doet mega verlies Dick Advocaat uit de doeken

Veronica Inside gemist? Lex Kroon doet mega verlies Dick Advocaat uit de doeken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Lex Kroon doet mega verlies <em>Dick Advocaat</em> uit de doeken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Schrijver en columnist Lex Kroon is te gast bij Veronica Inside. Hij doet uit de doeken dat Dick Advocaat een miljoenenbedrag kwijtraakte door het overlijden van John van Dijk: "Dat vond Dick niet leuk." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schrijver en columnist Lex Kroon is te gast bij Veronica Inside. Hij doet uit de doeken dat Dick Advocaat een miljoenenbedrag kwijtraakte door het overlijden van John van Dijk: "Dat vond Dick niet leuk."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Lex Kroon doet mega verlies Dick Advocaat uit de doeken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV