Nieuwsuur: Drugsprobleem in Narcostaat Nederland loopt uit de hand

Nieuwsuur: Drugsprobleem in Narcostaat Nederland loopt uit de hand

Voor veel Nederlanders is drugs het ingrediënt voor een goed feestje, maar ook voor de onderwereld is drugs een feestje. Nieuwsuur maakt er een korte documentaire over. Bekijk hem hieronder.

<em>Nieuwsuur</em>: <em>Drugsprobleem</em> in Narcostaat Nederland loopt uit de hand Voor veel Nederlanders is drugs het ingrediënt voor een goed feestje, maar ook voor de onderwereld is drugs een feestje. Nieuwsuur maakt er een korte documentaire over. Bekijk hem hieronder. NarcostaatNederland is een Narcostaat geworden, zo stelt Nieuwsuur. Terwijl de politie grip probeert te krijgen op de criminaliteit die achter elke drugslijn schuilgaat. Bekijk de reportage van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Paul Vugts over Nederlandse onderwereld: "Trekken van de maffia" Bekijk deze video » Jinek gemist? Sharon Dijksma en Mick van Wely over zware criminaliteit Utrecht Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: Drugsprobleem in Narcostaat Nederland loopt uit de hand

Narcostaat
Nederland is een Narcostaat geworden, zo stelt Nieuwsuur. Terwijl de politie grip probeert te krijgen op de criminaliteit die achter elke drugslijn schuilgaat.

Bekijk de reportage van Nieuwsuur hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Drugsprobleem in Narcostaat Nederland loopt uit de hand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV