Doutzen Kroes in RTL Boulevard: "Ik laat me niet dwingen het vaccin te nemen"

Doutzen Kroes in RTL Boulevard: "Ik laat me niet dwingen het vaccin te nemen"

Na een half jaar mediastilte liet Doutzen Kroes vandaag weer van zich horen. En haar bericht doet direct weer stof opwaaien. "Ik laat me niet dwingen om het vaccin te nemen. Ik laat me niet dwingen mijn gezondheid te bewijzen." RTL Boulevard maakte er een item over.

Lees verder onder de video.

Doutzen Kroes in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik laat me niet dwingen het <em>vaccin</em> te nemen&quot; Na een half jaar mediastilte liet Doutzen Kroes vandaag weer van zich horen. En haar bericht doet direct weer stof opwaaien. "Ik laat me niet dwingen om het vaccin te nemen. Ik laat me niet dwingen mijn gezondheid te bewijzen." RTL Boulevard maakte er een item over. Lees verder onder de video. HandhavingBurgemeesters van verschillende grote steden hebben aangegeven niet streng te gaan handhaven op de coronapas. En dat stuit viroloog Marion Koopmans en IC-arts Diederik Gommers tegen de borst. Zonder controles gaat het volgens hen weer helemaal de verkeerde kant op. Wie dat in elk geval niet vindt, is Doutzen Kroes. Zij zegt in een verklaring dat ze zich niet wil laten dwingen om het coronavaccin te nemen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Doutzen Kroes in RTL Boulevard: "Ik laat me niet dwingen het vaccin te nemen"

Handhaving
Burgemeesters van verschillende grote steden hebben aangegeven niet streng te gaan handhaven op de coronapas. En dat stuit viroloog Marion Koopmans en IC-arts Diederik Gommers tegen de borst. Zonder controles gaat het volgens hen weer helemaal de verkeerde kant op. Wie dat in elk geval niet vindt, is Doutzen Kroes. Zij zegt in een verklaring dat ze zich niet wil laten dwingen om het coronavaccin te nemen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Doutzen Kroes in RTL Boulevard: "Ik laat me niet dwingen het vaccin te nemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV