Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Heel Holland Bakt nog een keer: Wie bakt zich een weg naar de halve finale? Bekijk deze video » De eerste opdracht van deze week is het maken van een religieuse. Dat zijn twee soesjes op elkaar gestapeld. UiterlijkEr wordt van alles uit de kast gehaald om de religieuses mooi te maken. Maar uiterlijk is niet alles, de bakkers besteden natuurlijk ook veel aandacht aan de smaak. KnoopVoor de technische opdracht maken de bakkers vlechtbroden. Daarmee zitten de bakkers behoorlijk in de knoop. Het is een hele opgave om de voorbeeldbroden van Robèrt goed na te maken. UitdagingOp de tweede bakdag maken de bakkers een taart die ze moeten versieren met vouwchocolade. Een grote uitdaging, want in de koude tent is de chocola al snel te hard en dus breekbaar. Video: De grote Khalid & Sophie Heel Holland Bakt Nog Een Keer Quiz Bekijk deze video » Zien: Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is "feest der herkenning" voor fans Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De eerste opdracht van deze week is het maken van een religieuse. Dat zijn twee soesjes op elkaar gestapeld.

Uiterlijk
Er wordt van alles uit de kast gehaald om de religieuses mooi te maken. Maar uiterlijk is niet alles, de bakkers besteden natuurlijk ook veel aandacht aan de smaak.

Knoop
Voor de technische opdracht maken de bakkers vlechtbroden. Daarmee zitten de bakkers behoorlijk in de knoop. Het is een hele opgave om de voorbeeldbroden van Robèrt goed na te maken.

Uitdaging
Op de tweede bakdag maken de bakkers een taart die ze moeten versieren met vouwchocolade. Een grote uitdaging, want in de koude tent is de chocola al snel te hard en dus breekbaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt nog een keer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt Nog een keer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV