Video: Martien Meiland zit in een hele slechte film (Chateau Meiland)

Video: Martien Meiland zit in een hele slechte film (Chateau Meiland)

Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er meerdere complotjes gesmeed. Voor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar als de agenda's worden getrokken, blijkt de beste dag ruim na de uitgerekende datum - en dat is niet de bedoeling. En de verjaardag van Martien kan ook niet een paar weken worden verschoven... Het lijkt alsof Martien in een hele slechte film zit ineens, bekijk de teaser van maandag 20 september hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>Martien Meiland</em> zit in een hele slechte film (<em>Chateau Meiland</em>) Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er meerdere complotjes gesmeed. Voor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar als de agenda's worden getrokken, blijkt de beste dag ruim na de uitgerekende datum - en dat is niet de bedoeling. En de verjaardag van Martien kan ook niet een paar weken worden verschoven... Het lijkt alsof Martien in een hele slechte film zit ineens, bekijk de teaser van maandag 20 september hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Martien Meiland zit in een hele slechte film (Chateau Meiland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV