Zien: Janice Blok over haar kinderwens met Donny Roelvink: "Ik wil hem niet pushen"

Zien: Janice Blok over haar kinderwens met Donny Roelvink: "Ik wil hem niet pushen"

Janice Blok vertelt in deze aflevering van Spieken met Marlieke openhartig over haar kinderwens, haar relatie met Donny Roelvink, de cosmetische ingrepen die ze heeft gedaan en haar passies en dromen. "Ik ben bijna dertig jaar en donny is jonger, hij is 23. Ik heb op mijn dertigste altijd al een kind gewild. Ik ga niet op mijn 35ste pas een kind nemen. Zodra hij ready is gaan we ervoor. Ik wil hem niet pushen", zegt ze in de video.

Bekijk vanaf 12:30 minuten voor de vragen over Janice's kinderwens met Donny Roelvink, die vooral bekend werd door de realityserie De Roelvinkjes.

Zien: <em>Janice Blok</em> over haar kinderwens met <em>Donny Roelvink</em>: &quot;Ik wil hem niet pushen&quot; Janice Blok vertelt in deze aflevering van Spieken met Marlieke openhartig over haar kinderwens, haar relatie met Donny Roelvink, de cosmetische ingrepen die ze heeft gedaan en haar passies en dromen. "Ik ben bijna dertig jaar en donny is jonger, hij is 23. Ik heb op mijn dertigste altijd al een kind gewild. Ik ga niet op mijn 35ste pas een kind nemen. Zodra hij ready is gaan we ervoor. Ik wil hem niet pushen", zegt ze in de video. Bekijk vanaf 12:30 minuten voor de vragen over Janice's kinderwens met Donny Roelvink, die vooral bekend werd door de realityserie De Roelvinkjes. Bekijk ook Janice Blok over corona: "Vandaag gaat het niet goed" Bekijk deze video » Donny Roelvink over corona-zieke Janice Blok: "Ze heeft het zwaar" Bekijk deze video » Video: Donny Roelvink is in te huren: "Maar ik ben niet goedkoop" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Janice Blok over haar kinderwens met Donny Roelvink: "Ik wil hem niet pushen"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV