Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpen Martijn Krabbé en zijn team een stel op Urk met de zoektocht naar een nieuw huis. AardenLumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en helaas kan zij maar moeilijk aarden op Urk. KleinHun huisje is schattig en karakteristiek te noemen, maar echt heel klein. Het lukt dit gelukkig getrouwde stel maar niet om een nieuw huis te vinden. Lukt dat Martijn en zijn team wel? Video: Kopen Zonder Kijken-duo Bob en Roos hekelen moeilijke kandidaten Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Daan en Caglayan zien eindresultaat Bekijk deze video »
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week helpen Martijn Krabbé en zijn team een stel op Urk met de zoektocht naar een nieuw huis.

Aarden
Lumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en helaas kan zij maar moeilijk aarden op Urk.

Klein
Hun huisje is schattig en karakteristiek te noemen, maar echt heel klein. Het lukt dit gelukkig getrouwde stel maar niet om een nieuw huis te vinden. Lukt dat Martijn en zijn team wel?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen Zonder Kijken

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV