Khalid & Sophie over schwalbes: "In 2010 hadden we wereldkampioen kunnen worden"

Khalid & Sophie over schwalbes: "In 2010 hadden we wereldkampioen kunnen worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> over schwalbes: &quot;In 2010 hadden we <em>wereldkampioen</em> kunnen worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bij Khalid & Sophie zit een delegatie aan tafel van mensen die terugverlangen naar de schwalbe in het voetbal. Sinds de introductie van de VAR is het aantal schwalbes flink afgenomen. Aan tafel speculeert sportpresentator Wytse van der Goot over wat er zou zijn gebeurd als Robben in de WK finale 2010 wél een schwalbe had gemaakt: "Dan waren we wereldkampioen geworden." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie over schwalbes: "In 2010 hadden we wereldkampioen kunnen worden"

Bij Khalid & Sophie zit een delegatie aan tafel van mensen die terugverlangen naar de schwalbe in het voetbal. Sinds de introductie van de VAR is het aantal schwalbes flink afgenomen. Aan tafel speculeert sportpresentator Wytse van der Goot over wat er zou zijn gebeurd als Robben in de WK finale 2010 wél een schwalbe had gemaakt: "Dan waren we wereldkampioen geworden."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie over schwalbes: "In 2010 hadden we wereldkampioen kunnen worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV