Op1: in de miljoenennota gaat er 6,8 miljard euro naar klimaat, maar is dat genoeg?

Op1: in de miljoenennota gaat er 6,8 miljard euro naar klimaat, maar is dat genoeg?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: in de <em>miljoenennota</em> gaat er 6,8 miljard euro naar klimaat, maar is dat genoeg? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zoals elk jaar is ook nu de miljoenennota uitgelekt. En daar staat een opvallende uitgave in: er zou zo'n 6,8 miljard euro gereserveerd zijn voor klimaat. Maar is dat wel genoeg? Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, zegt bij Op1: "Dat is een extreem groot bedrag, maar als ik kijk naar wat er nodig is om onder de 1,5 graad opwarming te blijven, dan moet er heel veel meer gebeuren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: in de miljoenennota gaat er 6,8 miljard euro naar klimaat, maar is dat genoeg?

Zoals elk jaar is ook nu de miljoenennota uitgelekt. En daar staat een opvallende uitgave in: er zou zo'n 6,8 miljard euro gereserveerd zijn voor klimaat. Maar is dat wel genoeg? Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, zegt bij Op1: "Dat is een extreem groot bedrag, maar als ik kijk naar wat er nodig is om onder de 1,5 graad opwarming te blijven, dan moet er heel veel meer gebeuren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: in de miljoenennota gaat er 6,8 miljard euro naar klimaat, maar is dat genoeg? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV