Zien: huizen in La Palma opgeslokt door lavastroom uit vulkaan

Zien: huizen in La Palma opgeslokt door lavastroom uit vulkaan

De La Cumbre Vieja-vulkaan op het Canarische Eiland La Palma is zondag met veel geweld tot uitbarsting gekomen. Duizenden mensen zijn geëvacueerd en dat bleek ook nodig, want maandag werden de eerste huizen opgeslokt door de lavastroom.

Lees verder onder de video.

Zien: huizen in <em>La Palma</em> opgeslokt door lavastroom uit <em>vulkaan</em> De La Cumbre Vieja-vulkaan op het Canarische Eiland La Palma is zondag met veel geweld tot uitbarsting gekomen. Duizenden mensen zijn geëvacueerd en dat bleek ook nodig, want maandag werden de eerste huizen opgeslokt door de lavastroom. Lees verder onder de video. Uitbarsting nog steeds bezigDe vulkaanuitbarsting is nog steeds gaande, en dus blijft er gloeiendhete lava uit de vulkaan richting de bewoonde wereld stromen. De dodelijke stroom slokt alles op wat hij op zijn pad vindt, en dat is dus inclusief gebouwen - die niet meer te redden zijn als het lava ze eenmaal heeft bereikt. Bekijk de beelden van La Palma hierboven. Bekijk ook Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in Bekijk deze video » Ooggetuige vulkaanuitbarsting La Palma: "Veel rook, wij hebben onze koffers gepakt" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: huizen in La Palma opgeslokt door lavastroom uit vulkaan

Uitbarsting nog steeds bezig
De vulkaanuitbarsting is nog steeds gaande, en dus blijft er gloeiendhete lava uit de vulkaan richting de bewoonde wereld stromen. De dodelijke stroom slokt alles op wat hij op zijn pad vindt, en dat is dus inclusief gebouwen - die niet meer te redden zijn als het lava ze eenmaal heeft bereikt.

Bekijk de beelden van La Palma hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: huizen in La Palma opgeslokt door lavastroom uit vulkaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV