Tour de Frans: Frans Bauer speelt de sterren van de hemel op drumstel (video)

Tour de Frans: Frans Bauer speelt de sterren van de hemel op drumstel (video)

Frans Bauer gaat elke dinsdag on tour met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk. De artiesten stappen bij Frans in de tourbus. Vanavond is Jamai Loman de hoofdgast.

Vakman
In de aflevering van dinsdag 21 september staat het leven van Jamai Loman centraal. Frans schrijft over Jamai op Instagram: "Een geweldige zanger, een mooi mens, een bikkel en vakman!! Kijk dinsdag." De tourbus rijdt in deze aflevering naar Schoonhoven en stopt bij zijn ouderlijk huis waar jaren geleden nog honderden fans voor overlast zorgde. Bekijk de promo van Tour de Frans hieronder.

Tour de Frans is elke dinsdag 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Tour de Frans terugkijken via Gids.tv.

<em>Tour de Frans</em>: <em>Frans Bauer</em> speelt de sterren van de hemel op <em>drumstel</em> (video) Frans Bauer gaat elke dinsdag on tour met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk. De artiesten stappen bij Frans in de tourbus. Vanavond is Jamai Loman de hoofdgast. VakmanIn de aflevering van dinsdag 21 september staat het leven van Jamai Loman centraal. Frans schrijft over Jamai op Instagram: "Een geweldige zanger, een mooi mens, een bikkel en vakman!! Kijk dinsdag." De tourbus rijdt in deze aflevering naar Schoonhoven en stopt bij zijn ouderlijk huis waar jaren geleden nog honderden fans voor overlast zorgde. Bekijk de promo van Tour de Frans hieronder. Tour de Frans is elke dinsdag 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Tour de Frans terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frans Bauer gooit de heupen los in Tour de Frans Bekijk deze video » Jamai Loman dinsdag in Tour de Frans: "Een bikkel & een vakman" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de Frans: Frans Bauer speelt de sterren van de hemel op drumstel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV