Familie Gillis: massa is kassa: Peter laat zich niet gek maken door een bandito

Familie Gillis: massa is kassa: Peter laat zich niet gek maken door een bandito

Dinsdag 21 september is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa te zien op SBS6. In deze aflevering zien we hoe Peter en Nicol genieten van een mini break. Peter laat zich niet gek maken als een 'bandito' aan tafel komt. Bekijk de beelden hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: <em>Peter</em> laat zich niet gek maken door een bandito Dinsdag 21 september is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa te zien op SBS6. In deze aflevering zien we hoe Peter en Nicol genieten van een mini break. Peter laat zich niet gek maken als een 'bandito' aan tafel komt. Bekijk de beelden hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: Zo wordt Peter Gillis nou rijk... Bekijk deze video » Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: "Niet enthousiast doen!" (Familie Gillis: massa is kassa) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa: Peter laat zich niet gek maken door een bandito of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV