Algemene Beschouwingen: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video)

Algemene Beschouwingen: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video)

Geert Wilders is de Algemene Beschouwingen begonnen met een felle aanval op Sigrid Kaag, die overigens afwezig is omdat ze dat politiek onzuiver vindt nu ze geen minister meer is. Wilders snapt daar niets van: "Waarom voert ze als politiek leider avan D66 niet het woord bij het belangrijkste debat van het jaar?"

'Hare Koninklijke Arrogante mevrouw Kaag'
Hij vervolgt: "Hare Koninklijke Arrogantie mevrouw Kaag viel vorige week al door de mand, als minister wilde ze ook al niet naar dit debat komen maar voor een snoepreisje naar New York gaan. Ze had haar koffers al gepakt." Bekijk het relaas van Wilders hieronder.

<em>Algemene Beschouwingen</em>: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video) Geert Wilders is de Algemene Beschouwingen begonnen met een felle aanval op Sigrid Kaag, die overigens afwezig is omdat ze dat politiek onzuiver vindt nu ze geen minister meer is. Wilders snapt daar niets van: "Waarom voert ze als politiek leider avan D66 niet het woord bij het belangrijkste debat van het jaar?" 'Hare Koninklijke Arrogante mevrouw Kaag'Hij vervolgt: "Hare Koninklijke Arrogantie mevrouw Kaag viel vorige week al door de mand, als minister wilde ze ook al niet naar dit debat komen maar voor een snoepreisje naar New York gaan. Ze had haar koffers al gepakt." Bekijk het relaas van Wilders hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen in Tweede Kamer (22 september) Bekijk deze video » Rob Jetten bij Algemene Beschouwingen: 'Geert Wilders heeft zorgwekkende obsessie voor Sigrid Kaag' (video) Bekijk deze video »
TV :
Algemene Beschouwingen: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Algemene Beschouwingen: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV