Bekijk backstage beelden van de Aïda persdag met hele cast

Bekijk backstage beelden van de Aïda persdag met hele cast

De succesvolle musical Aïda komt na twintig jaar terug. Op 21 oktober zingen onder anderen Bastiaan Ragas, Antje Monteiro en Carolina Dijkhuizen de nummers van de musical live in TivoliVredenburg in Utrecht. De orginele cast is deze week voor het eerst weer bij elkaar gekomen vanwege een persdag.

Bekijk de beelden van deze dag, die Antja en Bastiaan op social media delen, hieronder.

Bekijk backstage beelden van de Aïda persdag met hele cast De succesvolle musical Aïda komt na twintig jaar terug. Op 21 oktober zingen onder anderen Bastiaan Ragas, Antje Monteiro en Carolina Dijkhuizen de nummers van de musical live in TivoliVredenburg in Utrecht. De orginele cast is deze week voor het eerst weer bij elkaar gekomen vanwege een persdag. Bekijk de beelden van deze dag, die Antja en Bastiaan op social media delen, hieronder. Bekijk ook Bastiaan Ragas over terugkomst musical Aïda: "Dit wil je niet missen!" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: cast Aïda maakt zich klaar voor optreden in TivoiliVredenburg Bekijk deze video »
Show :
Bekijk backstage beelden van de Aïda persdag met hele cast


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk backstage beelden van de Aïda persdag met hele cast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV