Khalid & Sophie gemist? Gerdi Verbeet en Guus Valk over opmerkelijke actie Tweede Kamer

Khalid & Sophie gemist? Gerdi Verbeet en Guus Valk over opmerkelijke actie Tweede Kamer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Gerdi Verbeet</em> en <em>Guus Valk</em> over opmerkelijke actie Tweede Kamer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag was de tweede dag van de Algemene Beschouwing. Net als gisteren, gebeurde er ook vandaag weer veel opmerkelijke dingen. Vandaag maakte Mark Rutte bekend dat de loonsverhoging in de zorg gepaard gaat met een stijging van de zorgpremie, in plaats van een hogere vennootschapsbelasting. Dit maakte veel los in de Kamer. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Gerdi Verbeet en Guus Valk over opmerkelijke actie Tweede Kamer

Vandaag was de tweede dag van de Algemene Beschouwing. Net als gisteren, gebeurde er ook vandaag weer veel opmerkelijke dingen. Vandaag maakte Mark Rutte bekend dat de loonsverhoging in de zorg gepaard gaat met een stijging van de zorgpremie, in plaats van een hogere vennootschapsbelasting. Dit maakte veel los in de Kamer.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Gerdi Verbeet en Guus Valk over opmerkelijke actie Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV