Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien heeft vliegstress en angstzweet Bekijk deze video » In deze aflevering van Chateau Meiland gaan de Meilandjes naar Curaçao. Wie weet vinden ze daar wel een leuk optrekje. GenietenDe familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op Curaçao. Ondanks zijn vliegangst, heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over. AvonturenHet wordt een druk jaar met de baby van Maxime, een nieuw kantoor en de zakelijke avonturen. Dus twee weken niets doen op Curaçao is precies wat ze nodig hebben. PlannetjesMaar stilzitten is niets voor de familie, altijd ontstaan er spontaan nieuwe plannetjes. Misschien staat er op het eiland wel een zonnig chateautje te koop. Zien: Martien Meiland op stoffenjacht voor eigen sjaal-collectie: "Dit is chateauwaardig" Bekijk deze video » Chateau Meiland: Erica klaar met drammerige Martien, "Shut up!' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Chateau Meiland gaan de Meilandjes naar Curaçao. Wie weet vinden ze daar wel een leuk optrekje.

Genieten
De familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op Curaçao. Ondanks zijn vliegangst, heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over.

Avonturen
Het wordt een druk jaar met de baby van Maxime, een nieuw kantoor en de zakelijke avonturen. Dus twee weken niets doen op Curaçao is precies wat ze nodig hebben.

Plannetjes
Maar stilzitten is niets voor de familie, altijd ontstaan er spontaan nieuwe plannetjes. Misschien staat er op het eiland wel een zonnig chateautje te koop.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV