Samenvatting vrije training 2 GP van Rusland: Verstappen kiest voor gridstraf

Samenvatting vrije training 2 GP van Rusland: Verstappen kiest voor gridstraf

Na een weekend pauze mogen de Formule 1-coureurs zich de komende dagen opmaken voor de Grand Prix van Rusland. Vrijdagmiddag werd de tweede vrije training in Sochi verreden, en daar bleken de Mercedessen snel te zijn. Pierre Gasly noteerde een verassende derde tijd.

Teskt gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP van Rusland: Verstappen kiest voor gridstraf Na een weekend pauze mogen de Formule 1-coureurs zich de komende dagen opmaken voor de Grand Prix van Rusland. Vrijdagmiddag werd de tweede vrije training in Sochi verreden, en daar bleken de Mercedessen snel te zijn. Pierre Gasly noteerde een verassende derde tijd. Teskt gaat verder onder de video. Verstappen kiest voor gridstrafDe motorwissel van Verstappen hing al een tijdje in de lucht, maar vrijdagmiddag werd deze dan toch echt een feit. Red Bull heeft ervoor gekozen om de motor de vervangen, waardoor Verstappen zondag achteraan de grid begint aan de race. De beide Mercedessen domineerde de eerste- en tweede vrije training in Sochi, het zal een lastig weekend worden voor het team van Red Bull. Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training voor de GP van Rusland hierboven. Bekijk ook ZIEN: Lewis Hamilton en Max Verstappen botsen in GP van Italië (video) Bekijk deze video » ZIEN: Daniel Ricciardo wint GP van Italië 2021, Lando Norris tweede Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 GP van Rusland: Mercedessen zijn snel Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 GP van Rusland: Verstappen kiest voor gridstraf

Verstappen kiest voor gridstraf
De motorwissel van Verstappen hing al een tijdje in de lucht, maar vrijdagmiddag werd deze dan toch echt een feit. Red Bull heeft ervoor gekozen om de motor de vervangen, waardoor Verstappen zondag achteraan de grid begint aan de race. De beide Mercedessen domineerde de eerste- en tweede vrije training in Sochi, het zal een lastig weekend worden voor het team van Red Bull.

Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training voor de GP van Rusland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 GP van Rusland: Verstappen kiest voor gridstraf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV