RTL Boulevard: is het niet te vroeg om de coronaregels te versoepelen?

RTL Boulevard: is het niet te vroeg om de coronaregels te versoepelen?

<em>RTL Boulevard</em>: is het niet te vroeg om de <em>coronaregels</em> te versoepelen? Lege restaurants, mondkapjes, 1,5 meter afstand: we zijn er wel een beetje klaar mee. Gelukkig wordt morgen alles anders. De meeste maatregelen verdwijnen en dat betekent: weer dineren binnen de anderhalve meter, maar wel met coronapas. Is dat niet een beetje te vroeg? RTL Boulevard legde deze vraag neer bij een aantal BN'ers. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RTL Boulevard: is het niet te vroeg om de coronaregels te versoepelen?

Lege restaurants, mondkapjes, 1,5 meter afstand: we zijn er wel een beetje klaar mee. Gelukkig wordt morgen alles anders. De meeste maatregelen verdwijnen en dat betekent: weer dineren binnen de anderhalve meter, maar wel met coronapas. Is dat niet een beetje te vroeg? RTL Boulevard legde deze vraag neer bij een aantal BN'ers.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: is het niet te vroeg om de coronaregels te versoepelen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV