Veronica Inside gemist? "Zaakwaarnemer Onana meer bij gebaat dat hij weggaat bij Ajax"

Veronica Inside gemist? "Zaakwaarnemer Onana meer bij gebaat dat hij weggaat bij Ajax"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? &quot;Zaakwaarnemer <em>Onana</em> meer bij gebaat dat hij weggaat bij Ajax&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen geeft aan dat Ajax er mee bij gebaat is om Onana te houden dan hem weg te doen en een nieuwe keeper te kopen. Toch houdt Ajax het stil of Onana en de club nog eens om de tafel gaan. René van der Gijp reageert: "De zaakwaarnemer van Onana is er meer bij gebaat dat hij weggaat bij Ajax." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen geeft aan dat Ajax er mee bij gebaat is om Onana te houden dan hem weg te doen en een nieuwe keeper te kopen. Toch houdt Ajax het stil of Onana en de club nog eens om de tafel gaan. René van der Gijp reageert: "De zaakwaarnemer van Onana is er meer bij gebaat dat hij weggaat bij Ajax."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? "Zaakwaarnemer Onana meer bij gebaat dat hij weggaat bij Ajax" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV