Psycholoog Jan Derksen in Veronica Inside: "Hooligans leren ervan als ze blauw oog oplopen"

Psycholoog Jan Derksen in Veronica Inside: "Hooligans leren ervan als ze blauw oog oplopen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Psycholoog Jan Derksen in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Hooligans leren ervan als ze blauw oog oplopen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgens gedragspsycholoog Jan Derksen heeft het geen zin om supporters en hooligans door politie te laten bestraffen, hij is van mening dat zij het onderling het beste kunnen 'uitvechten'. "Je moet supporters simpele regels opleggen. Hooligans leren ervan als ze een blauw oog oplopen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens gedragspsycholoog Jan Derksen heeft het geen zin om supporters en hooligans door politie te laten bestraffen, hij is van mening dat zij het onderling het beste kunnen 'uitvechten'. "Je moet supporters simpele regels opleggen. Hooligans leren ervan als ze een blauw oog oplopen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Psycholoog Jan Derksen in Veronica Inside: "Hooligans leren ervan als ze blauw oog oplopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV