Quinty Appel zingt Oma's Aan De Top in K2 zoekt K3: "Beetje nasaal"

Quinty Appel zingt Oma's Aan De Top in K2 zoekt K3: "Beetje nasaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Quinty Appel zingt <em>Oma's Aan De Top</em> in <em>K2 zoekt K3</em>: &quot;Beetje nasaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Quinty Appel zong vanavond Oma's Aan De Top tijdens haar auditie bij K2 Zoekt K3. Is het genoeg voor de volgende ronde? Oordeel zelf! K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Quinty Appel zong vanavond Oma's Aan De Top tijdens haar auditie bij K2 Zoekt K3. Is het genoeg voor de volgende ronde? Oordeel zelf!

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Quinty Appel zingt Oma's Aan De Top in K2 zoekt K3: "Beetje nasaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV