Emma Stalmans in K2 zoekt K3 met Oya Lélé: "Ze is wel heel simpel hoor"

Emma Stalmans in K2 zoekt K3 met Oya Lélé: "Ze is wel heel simpel hoor"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Emma Stalmans in <em>K2 zoekt K3</em> met <em>Oya Lélé</em>: &quot;Ze is wel heel simpel hoor&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Emma Stalmans zingt Oya Lélé bij de audities van K2 Zoekt K3. Ze imponeert Gordon niet met haar uitstraling: "Ze is wel heel simpel hoor." De andere juryleden zijn echter wel onder de indruk van de zangeres en gunnen haar een plekje. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Emma Stalmans zingt Oya Lélé bij de audities van K2 Zoekt K3. Ze imponeert Gordon niet met haar uitstraling: "Ze is wel heel simpel hoor." De andere juryleden zijn echter wel onder de indruk van de zangeres en gunnen haar een plekje.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emma Stalmans in K2 zoekt K3 met Oya Lélé: "Ze is wel heel simpel hoor" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV