Op1: Henk Westbroek en dochter werden dagenlang lastiggevallen na een tweet

Op1: Henk Westbroek en dochter werden dagenlang lastiggevallen na een tweet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Henk Westbroek en dochter werden dagenlang lastiggevallen na een tweet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zanger Henk Westbroek en zijn dochter hebben een heftige tijd achter de rug. Ze werden dagenlang lastiggevallen na een tweet. Chrissie Westbroek zei vanavond in Op1: "Ik kreeg allemaal mails waarin ze ons nazi’s noemden. Ik durf mij nu niet meer uit te spreken." Ook vader Henk spreekt van "de meest gruwelijke bedreigingen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Henk Westbroek en dochter werden dagenlang lastiggevallen na een tweet

Zanger Henk Westbroek en zijn dochter hebben een heftige tijd achter de rug. Ze werden dagenlang lastiggevallen na een tweet. Chrissie Westbroek zei vanavond in Op1: "Ik kreeg allemaal mails waarin ze ons nazi’s noemden. Ik durf mij nu niet meer uit te spreken." Ook vader Henk spreekt van "de meest gruwelijke bedreigingen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Henk Westbroek en dochter werden dagenlang lastiggevallen na een tweet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV