Video: NOS Explainer duikt in de cokeberg van de Rotterdamse haven

Video: NOS Explainer duikt in de cokeberg van de Rotterdamse haven

Video: <em>NOS Explainer</em> duikt in de <em>cokeberg</em> van de Rotterdamse haven In de Rotterdamse haven blijven recordhoeveelheden cocaïne binnenkomen. Daarnaast pakt de politie aan de lopende band uithalers op die de drugs de haven uitsmokkelen. Hoe kan dat? De redactie van NOSop3 duikt in de cokeberg. De opvallende conclussies zie je in bovenstaande video van NOS Explainer. Bekijk de video van NOS Explainer hierboven. Bekijk ook NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat? Bekijk deze video » NOS Explainer: zo ontstond de wooncrisis in Nederland Bekijk deze video » NOS op 3: Dit zijn de oplossingen voor de wooncrisis in Nederland (video) Bekijk deze video » Zaterdag 25 september een NOS op 3-liveshow over de wooncrisis: "Stel al je vragen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: NOS Explainer duikt in de cokeberg van de Rotterdamse haven

In de Rotterdamse haven blijven recordhoeveelheden cocaïne binnenkomen. Daarnaast pakt de politie aan de lopende band uithalers op die de drugs de haven uitsmokkelen. Hoe kan dat? De redactie van NOSop3 duikt in de cokeberg. De opvallende conclussies zie je in bovenstaande video van NOS Explainer.

Bekijk de video van NOS Explainer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: NOS Explainer duikt in de cokeberg van de Rotterdamse haven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV