Mogelijke aanslag op Mark Rutte door Mocro Maffia: "Selfies verleden tijd" (video)

Mogelijke aanslag op Mark Rutte door Mocro Maffia: "Selfies verleden tijd" (video)

Het wordt steeds gekker in Nederland. De Mocro Maffia zou, na de moorden op onder anderen Peter R. de Vries en Derk Wiersum, nu ook een aanslag plannen op premier Mark Rutte. Daarom wordt de VVD-politicus extra beveiligd, en lijken selfies met publiek op het Binnenhof verleden tijd.

Lees verder onder de video.

Mogelijke aanslag op <em>Mark Rutte</em> door Mocro Maffia: &quot;Selfies verleden tijd&quot; (video) Het wordt steeds gekker in Nederland. De Mocro Maffia zou, na de moorden op onder anderen Peter R. de Vries en Derk Wiersum, nu ook een aanslag plannen op premier Mark Rutte. Daarom wordt de VVD-politicus extra beveiligd, en lijken selfies met publiek op het Binnenhof verleden tijd. Lees verder onder de video. Makkelijk slachtoffer?Minister-president Rutte lijkt een makkelijk slachtoffer, omdat hij altijd "zo gewoon" gebleven is. Hij komt in zijn eentje op de fiets aan bij de Tweede Kamer en loopt zonder beveiliging over het Binnenhof. Daar is nu verandering in gekomen, want er zijn spotters uit het criminele milieu in zijn buurt gesignaleerd; zij observeren het doelwit om er vervolgens een 'hitter', een huurmoordenaar, op af te sturen. Lugubere berichten. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Mark Rutte maakt in één uur tijd ruzie met de hele Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Giel de Winter woest op Mark Rutte: ''Hij mag opsodemieteren'' Bekijk deze video » Video: John van den Heuvel over Mocro Maffia-dreiging Mark Rutte Bekijk deze video »
Nieuws :
Mogelijke aanslag op Mark Rutte door Mocro Maffia: "Selfies verleden tijd" (video)

Makkelijk slachtoffer?
Minister-president Rutte lijkt een makkelijk slachtoffer, omdat hij altijd "zo gewoon" gebleven is. Hij komt in zijn eentje op de fiets aan bij de Tweede Kamer en loopt zonder beveiliging over het Binnenhof. Daar is nu verandering in gekomen, want er zijn spotters uit het criminele milieu in zijn buurt gesignaleerd; zij observeren het doelwit om er vervolgens een 'hitter', een huurmoordenaar, op af te sturen. Lugubere berichten.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mogelijke aanslag op Mark Rutte door Mocro Maffia: "Selfies verleden tijd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV