Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder"

Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Robert Doornbos</em> onder de indruk van prestatie <em>Max Verstappen</em>: &quot;Echt bijzonder&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Max Verstappen wist bij de Formule 1 GP van Rusland maar liefst achttien plaatsen te klimmen. De Nederlander startte als allerlaatste, maar werd uiteindelijk knap tweede. Robert Doornbos is bij Humberto duidelijk onder de indruk van de prestatie van Verstappen en Red Bull: "Het is echt bijzonder wat er vanmiddag gebeurd is. [...] Dat had-ie zelf ook niet durven dromen." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder"

Max Verstappen wist bij de Formule 1 GP van Rusland maar liefst achttien plaatsen te klimmen. De Nederlander startte als allerlaatste, maar werd uiteindelijk knap tweede. Robert Doornbos is bij Humberto duidelijk onder de indruk van de prestatie van Verstappen en Red Bull: "Het is echt bijzonder wat er vanmiddag gebeurd is. [...] Dat had-ie zelf ook niet durven dromen."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV