RTL Boulevard: John van den Heuvel erg geschrokken van bedreigingen Mark Rutte

RTL Boulevard: John van den Heuvel erg geschrokken van bedreigingen Mark Rutte

<em>RTL Boulevard</em>: John van den Heuvel erg geschrokken van <em>bedreigingen Mark Rutte</em> Demissionair premier Mark Rutte wordt sinds enige tijd zwaar beveiligd. Er zijn serieuze risico's dat hij het slachtoffer wordt van een aanslag, dat meldt De Telegraaf. De dreiging zou uit de hoek van de georganiseerde misdaad komen. Met dag en nacht beveiligers om zich heen lijkt de tijd dat Rutte onbevangen door Den Haag kan fietsen voorbij. John van den Heuvel reageerde geschrokken bij RTL Boulevard. Je ziet het in de video hierboven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: John van den Heuvel erg geschrokken van bedreigingen Mark Rutte

Demissionair premier Mark Rutte wordt sinds enige tijd zwaar beveiligd. Er zijn serieuze risico's dat hij het slachtoffer wordt van een aanslag, dat meldt De Telegraaf. De dreiging zou uit de hoek van de georganiseerde misdaad komen. Met dag en nacht beveiligers om zich heen lijkt de tijd dat Rutte onbevangen door Den Haag kan fietsen voorbij. John van den Heuvel reageerde geschrokken bij RTL Boulevard. Je ziet het in de video hierboven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: John van den Heuvel erg geschrokken van bedreigingen Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV