Chateau Meiland: grote paniek in de auto tijdens wildexpeditie

Chateau Meiland: grote paniek in de auto tijdens wildexpeditie

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 27 september. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: grote paniek in de auto tijdens <em>wildexpeditie</em> Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 27 september. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. De familie Meiland geniet van een welverdiende vakantie op Curaçao. De Meilandjes genieten, zonnen en shoppen erop los. Daarom is de familie nu wel toe aan iets avontuurlijks. En dat proberen ze te vinden in een wildpark. Maar wat is spannender: de wilde dieren of Erica's rijgedrag? Martien weet het antwoord wel. Je ziet 't hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De familie Meiland geniet van een welverdiende vakantie op Curaçao. De Meilandjes genieten, zonnen en shoppen erop los. Daarom is de familie nu wel toe aan iets avontuurlijks. En dat proberen ze te vinden in een wildpark. Maar wat is spannender: de wilde dieren of Erica's rijgedrag? Martien weet het antwoord wel. Je ziet 't hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: grote paniek in de auto tijdens wildexpeditie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV