Zien: Peter Gillis speelt in videoclip van volkszanger Dave Joosten

Zien: Peter Gillis speelt in videoclip van volkszanger Dave Joosten

Peter Gillis gaat een muzikale samenwerking aan met volkszanger Dave Joosten die speciaal een zomers nummer over de realityster gemaakt heeft. Peter mag ook in de clip spelen, maar tijdens de draaidag regent het behoorlijk. Bekijk een fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Peter Gillis</em> speelt in videoclip van volkszanger <em>Dave Joosten</em> Peter Gillis gaat een muzikale samenwerking aan met volkszanger Dave Joosten die speciaal een zomers nummer over de realityster gemaakt heeft. Peter mag ook in de clip spelen, maar tijdens de draaidag regent het behoorlijk. Bekijk een fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Peter Gillis wil vrijen op het strand: "Seks doen we straks" Bekijk deze video » Zien: Peter wint mega knuffel voor Nicol: "Goed zo schat!" (Familie Gillis: Massa is Kassa) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Peter Gillis speelt in videoclip van volkszanger Dave Joosten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter Gillis speelt in videoclip van volkszanger Dave Joosten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV