Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt medewerkers supermarkt met wapen in Groningen

Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt medewerkers supermarkt met wapen in Groningen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: overvaller bedreigt medewerkers supermarkt met wapen in <em>Groningen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken. Op vrijdagavond 27 augustus slaat de dader toe bij de Albert Heijn aan de Eikenlaan in Groningen. De overvaller bedreigt de medewerkers en klanten van de supermarkt met een wapen en komt gehaast over. Hij vlucht na enkele seconden en gevulde handen, de supermarkt weer uit. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt medewerkers supermarkt met wapen in Groningen

Op vrijdagavond 27 augustus slaat de dader toe bij de Albert Heijn aan de Eikenlaan in Groningen. De overvaller bedreigt de medewerkers en klanten van de supermarkt met een wapen en komt gehaast over. Hij vlucht na enkele seconden en gevulde handen, de supermarkt weer uit.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt medewerkers supermarkt met wapen in Groningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV