Boerderij van Dorst met Frans Bauer en Ronnie Flex gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst met Frans Bauer en Ronnie Flex gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst met Frans Bauer en Ronnie Flex gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Frans Bauer trekt Ronnie Flex uit bed in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Deze week zijn zanger Frans Bauer en rapper Ronnie Flex te gast op de boerderij van Raven van Dorst. VijverFrans en Ronnie helpen bij het realiseren van Ravens droom: een zelfvoorzienende boerderij. Ze graven een vijver, kopen hier planten en vissen voor, ze maken een kampvuur en ze planten hop. BewusterRaven van Dorst heeft zich teruggetrokken op het platteland om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde om te gaan. Raven ontvangt elke aflevering twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek gilt haar longen uit haar lijf in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zijn zanger Frans Bauer en rapper Ronnie Flex te gast op de boerderij van Raven van Dorst.

Vijver
Frans en Ronnie helpen bij het realiseren van Ravens droom: een zelfvoorzienende boerderij. Ze graven een vijver, kopen hier planten en vissen voor, ze maken een kampvuur en ze planten hop.

Bewuster
Raven van Dorst heeft zich teruggetrokken op het platteland om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde om te gaan. Raven ontvangt elke aflevering twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst met Frans Bauer en Ronnie Flex gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV