Kijken: Nederlandse acteurs verdeeld over uitreiding genderneutrale Gouden Kalf

Kijken: Nederlandse acteurs verdeeld over uitreiding genderneutrale Gouden Kalf

Onderdeel van het Nederlandse Filmfestival is uiteraard de uitreiking van de Gouden Kalveren. Ditmaal is er voor het eerst een genderneutrale categorie: Fedja van Huêt won het beeldje voor zijn rol in De Veroordeling.

Kijken: Nederlandse acteurs verdeeld over uitreiding genderneutrale <em>Gouden Kalf</em> Onderdeel van het Nederlandse Filmfestival is uiteraard de uitreiking van de Gouden Kalveren. Ditmaal is er voor het eerst een genderneutrale categorie: Fedja van Huêt won het beeldje voor zijn rol in De Veroordeling. Meningen verdeeldDe meningen van de acteurs zijn overigens flink verdeeld. Roeland Fernhout vind het bijvoorbeeld een ramp: "Ik ga mij niet in dat wespennest begeven." Lees ook onze filmrecensie van De Veroordeling. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Vijf gouden kalveren voor De Veroordeling: "Was moeilijk script om te schrijven" Bekijk deze video » Martin Koolhoven bij Op1 over nieuwe genrefilms: "Champions League van de filmindustrie" Bekijk deze video »
Film :
Kijken: Nederlandse acteurs verdeeld over uitreiding genderneutrale Gouden Kalf

Meningen verdeeld
De meningen van de acteurs zijn overigens flink verdeeld. Roeland Fernhout vind het bijvoorbeeld een ramp: "Ik ga mij niet in dat wespennest begeven."

Lees ook onze filmrecensie van De Veroordeling.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV