Expeditie Robinson: tranen Rob Geus zijn gesprek van de dag

Expeditie Robinson: tranen Rob Geus zijn gesprek van de dag

Expeditie Robinson-deelnemer Jasper wist niet wat hem overkwam toen hij zondagavond door zijn kamp weg werd gestemd. Dat was niet het enige opvallende moment in de uitzending. De tranen van Rob Geus zorgden ook voor een verrassend moment, zag verslaggever Jordi Versteegden. Hij was namelijk ontzettend blij dat hij eindelijk wat te eten kreeg en John de Bever deed ook ineens aardig tegen hem.

<em>Expeditie Robinson</em>: tranen Rob Geus zijn gesprek van de dag Expeditie Robinson-deelnemer Jasper wist niet wat hem overkwam toen hij zondagavond door zijn kamp weg werd gestemd. Dat was niet het enige opvallende moment in de uitzending. De tranen van Rob Geus zorgden ook voor een verrassend moment, zag verslaggever Jordi Versteegden. Hij was namelijk ontzettend blij dat hij eindelijk wat te eten kreeg en John de Bever deed ook ineens aardig tegen hem. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook Zien: zenuwslopende strijd in Expeditie Robinson tussen Jasmine Sendar en Sieneke Bekijk deze video » Sieneke onthult in Humberto dat ze in haar slaapzak huilde bij Expeditie Robinson Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson: tranen Rob Geus zijn gesprek van de dag

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: tranen Rob Geus zijn gesprek van de dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV