RTL Boulevard: Aantal zelfdodingen onder undercoveragenten neemt fors toe

RTL Boulevard: Aantal zelfdodingen onder undercoveragenten neemt fors toe

Op Netflix en Videoland ziet het undercover leven er maar al te spannend uit, maar bij de Nederlandse geheime afdeling is het een grote puinzooi. Misdaadjournalist Mick van Wely vertelt dat er veel onrust op de werkvloer heerst, veel undercoveragenten voelen zich ongehoord. In de afgelopen twee jaar hebben er drie zelfdodingen plaatsgevonden, waarvan er minimaal twee werk gerelateerd waren. Hoe moet het verder met de Nederlandse geheime dienst?

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Aantal <em>zelfdodingen</em> onder <em>undercoveragenten</em> neemt fors toe Op Netflix en Videoland ziet het undercover leven er maar al te spannend uit, maar bij de Nederlandse geheime afdeling is het een grote puinzooi. Misdaadjournalist Mick van Wely vertelt dat er veel onrust op de werkvloer heerst, veel undercoveragenten voelen zich ongehoord. In de afgelopen twee jaar hebben er drie zelfdodingen plaatsgevonden, waarvan er minimaal twee werk gerelateerd waren. Hoe moet het verder met de Nederlandse geheime dienst? Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Aantal zelfdodingen onder undercoveragenten neemt fors toe


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Aantal zelfdodingen onder undercoveragenten neemt fors toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV