Video: advocaat Ridouan Taghi hielp met plannen gewelddadig ontsnappingsplan

Video: advocaat Ridouan Taghi hielp met plannen gewelddadig ontsnappingsplan

Ridouan Taghi zou vanuit zijn cel met de hulp van zijn neef, een advocaat, gewoon doorgaan met het runnen van zijn drugsimperium, én - zo ontdekte Justitie - een ontsnappingspoging voorbereiden. RTL Boulevard zette de feiten op een rijtje.

Lees verder onder de video.

Video: advocaat Ridouan Taghi hielp met plannen <em>gewelddadig ontsnappingsplan</em> Ridouan Taghi zou vanuit zijn cel met de hulp van zijn neef, een advocaat, gewoon doorgaan met het runnen van zijn drugsimperium, én - zo ontdekte Justitie - een ontsnappingspoging voorbereiden. RTL Boulevard zette de feiten op een rijtje. Lees verder onder de video. OntsnappingDe politie heeft vanochtend advocaat Youssef Taghi aangehouden terwijl hij zijn neef Ridouan Taghi in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught bezocht. Hij wordt er van verdacht informatie te hebben doorgespeeld. De twee zouden plannen voor een gewelddadige uitbraak uit de EBI hebben besproken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Video: advocaat Ridouan Taghi hielp met plannen gewelddadig ontsnappingsplan

Ontsnapping
De politie heeft vanochtend advocaat Youssef Taghi aangehouden terwijl hij zijn neef Ridouan Taghi in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught bezocht. Hij wordt er van verdacht informatie te hebben doorgespeeld. De twee zouden plannen voor een gewelddadige uitbraak uit de EBI hebben besproken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: advocaat Ridouan Taghi hielp met plannen gewelddadig ontsnappingsplan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV