Gerard Spong bij Op1: "Bij advocaatkeuze Taghi hadden alarmbellen af moeten gaan"

Gerard Spong bij Op1: "Bij advocaatkeuze Taghi hadden alarmbellen af moeten gaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Gerard Spong bij <em>Op1</em>: &quot;Bij advocaatkeuze Taghi hadden alarmbellen af moeten gaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De advocaat en neef van Ridouan Taghi is vandaag door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht informatie te hebben doorgespeeld en hij zou met Taghi een uitbraak uit de EBI in Vught hebben georganiseerd. Gerard Spong is te gast bij Op1 en zegt: "Er bestaat vrije advocatenkeuze, maar bij deze keuze hadden misschien wel wat alarmbellen af moeten gaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerard Spong bij Op1: "Bij advocaatkeuze Taghi hadden alarmbellen af moeten gaan"

De advocaat en neef van Ridouan Taghi is vandaag door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht informatie te hebben doorgespeeld en hij zou met Taghi een uitbraak uit de EBI in Vught hebben georganiseerd. Gerard Spong is te gast bij Op1 en zegt: "Er bestaat vrije advocatenkeuze, maar bij deze keuze hadden misschien wel wat alarmbellen af moeten gaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Spong bij Op1: "Bij advocaatkeuze Taghi hadden alarmbellen af moeten gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV