Jinek gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over ontsnappingspoging Taghi

Jinek gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over ontsnappingspoging Taghi

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over <em>ontsnappingspoging</em> Taghi Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Het was groot nieuws gisteren: de advocaat die is aangehouden in de EBI in Vught is een neef van Ridouan Taghi. Youssef T. zou zijn privileges als advocaat hebben ingezet om samen met Taghi een gewelddadige uitbraakpoging voor te bereiden. Misdaadjournalist Bas Haenen vertelt bij Op1: "Ongeveer vier maanden heeft hij zonder dat iemand meekeek kunnen communiceren met de buitenwereld." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over ontsnappingspoging Taghi

Het was groot nieuws gisteren: de advocaat die is aangehouden in de EBI in Vught is een neef van Ridouan Taghi. Youssef T. zou zijn privileges als advocaat hebben ingezet om samen met Taghi een gewelddadige uitbraakpoging voor te bereiden. Misdaadjournalist Bas Haenen vertelt bij Op1: "Ongeveer vier maanden heeft hij zonder dat iemand meekeek kunnen communiceren met de buitenwereld."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over ontsnappingspoging Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV