Het Roer Om: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje

Het Roer Om: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje

In Het Roer Om is maandag te zien dat de Rotterdamse kroegbaas Henk samen met zijn partner Marieke en haar zoon Lennon in Oostenrijk een nieuw leven wil beginnen. Dat betekent dat de jonge Lennon afscheid moet nemen van zijn juf en klasgenootjes, en dat valt hem zwaar.

Lees verder onder de video.

<em>Het Roer Om</em>: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje In Het Roer Om is maandag te zien dat de Rotterdamse kroegbaas Henk samen met zijn partner Marieke en haar zoon Lennon in Oostenrijk een nieuw leven wil beginnen. Dat betekent dat de jonge Lennon afscheid moet nemen van zijn juf en klasgenootjes, en dat valt hem zwaar. Lees verder onder de video. Vallen emigreer-plannen in het water?In deze aflevering van Het Roer Om is te zien dat de emigreer-plannen van Henk en Marieke niet helemaal soepel verlopen. Ze willen een gasthuis met bierStube beginnen, maar Henk moet in Nederland blijven omdat zijn kroeg niet wordt verkocht en het lijkt erop dat Marieke er alleen voor staat in Oostenrijk… Bekijk het fragment van Het Roer Om in de video hierboven. Het Roer Om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ruzie bij Het Roer Om: "Je bent toch niet doof?!" (video) Bekijk deze video » Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland" Bekijk deze video »
TV :
Het Roer Om: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje

Vallen emigreer-plannen in het water?
In deze aflevering van Het Roer Om is te zien dat de emigreer-plannen van Henk en Marieke niet helemaal soepel verlopen. Ze willen een gasthuis met bierStube beginnen, maar Henk moet in Nederland blijven omdat zijn kroeg niet wordt verkocht en het lijkt erop dat Marieke er alleen voor staat in Oostenrijk…

Bekijk het fragment van Het Roer Om in de video hierboven.

Het Roer Om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Roer Om: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV